Jobad11
 

Project Assistant

Vi har brug for en skarp og struktureret koordinator og kommunikator, der kan hjælpe os med planlægning og administration af events i vores salgs- og ledelsesakademi på tværs af koncernen - et super spændende job med masser af udfordringer. Er du den, vi leder efter?

Internationalt mindset
Du bliver en del af en international virksomhed med kontorer i hele Europa. Hvert år afholder vi en række større events for at udvikle vores ledere og medarbejdere. For at disse events bliver en succes, skal der være 100 % styr på planlægning og administration - ned til den mindste detalje. Det er her, du kommer ind i billedet.

God koordination og kvalitet går hånd i hånd
Du er i gang med at tage en videregående uddannelse (f.eks. HA almen, cand.merc., cand.ling.merc. eller lignende). Det er et krav, at du har erfaring med at arrangere events eller erfaring fra hotel- eller rejsebranchen, og det er en fordel, hvis du har haft et længere studie- eller arbejdsophold i et engelsktalende land.

For at få succes i jobbet skal du være skarp og have drive. Du skal arbejde hurtigt og effektivt og levere høj kvalitet hver gang. Det er essentielt, at du er businessminded, struktureret, detaljeorienteret og en ørn til at koordinere.

Du taler og skriver dansk og engelsk på et højt niveau. Derudover har du flair for tal og er skrap til Excel. Du er desuden hårdtarbejdende, har sans for god kvalitet, og ingen opgave er for stor eller for lille til dig.

Du bor i Aarhus Kommune og har mulighed for at arbejde 10-20 timer om ugen.

Interesseret?
Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Executive Assistant to CEO Thomas Nøhr Simonsen på tlf.: 87 32 50 15 eller e-mail: tns@jsworldmedia.com.

Søg stillingen
Send venligst ansøgning og CV på engelsk ved at følge linket herunder. Ansøgninger, der ikke sendes på engelsk, tages ikke i betragtning, idet al kommunikation med vores medarbejdere i datterselskaberne foregår på engelsk.

Søg online inden den 29. september 2017.

Jobstart: Snarest.